Sledujte nás:

Načítám Akce

« Všechny Akce

Koncert v klubu Alfa v Sokolově

31 října @ 19:00 - 21:00

Koncert v Alfě

Denní centrum Mateřídouška vás zve na jedinečný dvojkoncert, který se uskuteční ve čtvrtek 31. 10. od 19:00 v sokolovském Klubu Alfa. Těšit se můžete na bubenickou skupina No Problem a své klavírní umění předvede Daniel Orálek.

Jde o zdánlivě nesourodou dvojici vystupujících, nicméně to jen na první pohled. Daniel i bubeníci No Problem totiž mají společné mnohé. Jsou to jednak velice talentovaní hudebníci, oplývající citem a láskou k hudbě. Zároveň jsou jejich životní osudy spjaty s Denním centrem Mateřídouška.

Harmonogram akce:

19:00 – 19:30 No Problem
19:30 – 20:30 Daniel Orálek

Daniel Orálek

Daniel je nadaný klavírista s poruchou autistického spektra, do jehož repertoáru patří speciálně upravené skladby z oblasti rocku, popu, jazzu či muzikálu. Mezi Danielovy oblíbené kapely se řadí například Kiss, Queen či Metallica. Hraje ale i skladby od Jaroslava Ježka, Karla Svobody či Louise Armstronga. Danielovým koncertem vás provede a s Danem blíže seznámí jeho klavírní učitel, Pavel Hudy. Dozvíte se o tom, jak se mu s Danielem spolupracuje a co jejich společná práce obnáší.

No Problem

Jde o mnohohlavé těleso, jehož název přesně odráží filosofii, kterou se řídí: My nemáme žádný problém. V kapele hrají zejména klienti sociálně terapeutických dílen, muži a ženy různého věku, kteří oplývají talentem a téměř až nakažlivým nadšením pro věc. Zahrají několik vlastních autorských písní a řadu bubenických skladeb. Pestrá je i sestava hudebních nástrojů – uslyšíte bubny djembe, doumbek, cajon, tamburínu, rumbakoule, kytaru, basovou kytaru či klasická bicí.
Na místě si budete moci zakoupit výrobky ze sociálně terapeutických dílen.

Další informace

Vstupné je 100 Kč a výtěžek z akce bude použit na nákup svozového vozidla pro přepravu klientů Denního centra Mateřídouška.

Podrobnosti

Datum:
31 října
Čas:
19:00 - 21:00

Místo konání

Klub Alfa Sokolov
Heyrovského 1812
Sokolov, 35601 Česká republika
+ Google Mapa

Přihlášení