Sledujte nás:

Chodovská Maxištafeta 2024

Člověk má v životě řadu jistot. Že každé ráno vyjde Slunce. Že každý rok musí platit daně. Že jednoho dne dojde na konec své životní cesty. A pak taky že v létě se v Chodově poběží 24 hodin trvající Maxištafeta.

Maxištafeta, akce organizovaná pod hlavičkou Školního atletického klubu Chodov, už neodmyslitelně patří k pravidelným sportovním událostem Chodova. Už mnoho let u ní nesmíme chybět. Říkat o ní cokoliv víc místním by bylo nošením dříví do lesa. Ale třeba se najdou přespolní, kteří o Maxištafetě nikdy neslyšeli. Tak hlavně pro ně – v průběhu 24 hodin si účastníci běhu předávají štafetový kolík. Cílem je vydržet a zdolat co nejvíc koleček atletického stadionu.

I letos bylo dobrovolné startovné věnováno Mateřídoušce. A z toho máme obrovskou radost, protože se vybralo rekordních 14 510 Kč! Vzhledem k tomu, že příští rok máme v plánu pořídit nové velké svozové vozidlo s rampou pro transport invalidních vozíků, hodí se doopravdy každá koruna. Děkujeme všem, kteří se zapojili a přispěli. Jste skvělí! 🩷🩷🩷

Přihlášení