Sledujte nás:

Mateřídouška v září 2019

Září tohoto roku je již minulostí, a tak je na místě se podívat a připomenout si, co všechno zajímavého se nám přihodilo. Devátý měsíc roku 2019 byl zejména ve znamení kultury. Nejprve jsme vyjeli do Karlových Varů do hotelu Thermal, abychom si užili představení plné tance ze všech koutů naší planety – akci „Svět tančí“. Taktéž jsme hodně navštivovali kina – viděli jsme např. film „Psí domov“ nebo „Hodinářův učeň“. A radost nám také udělala divadelní pohádka „O chytré princezně“.

K září již neodmyslitelně patří charitativní akce „Srdce slabším“, kterou pro nás na Stříbrné pořádá nadační fond Ještěřice. Letos se akce konala již po sedmnácté a tak jako v předchozích letech byl výtěžek věnován našemu dennímu centru. Díky Ještěřicím jsme si tak odnesli krásných 25 tisíc Kč. Jsme vám velice vděční!

To ale nebylo zdaleka všechno, co jsme tento měsíc zažili. Ještě jsme např. vyrazili s naším prodejním stánkem na Hornickou pouť do Sokolova či jsme se školili. Jeden den jsme odcestovali do Německa, abychom se zúčastnili hudebního workshopu. A vrátili jsme se jako velice zdatní bubeníci. Neméně užitečný byl i workshop tzv. „Divadelní dílna“, který nám zase pomohl s našimi hereckými dovednostmi. A zkrátka nepřišli ani naše vychovatelky a vychovatelé, kteří absolvovali školení kreativní tvorby, během kterého pilovali umění kaligrafie.

Přihlášení